Onze klassen

Onze klassen

In De Hei(r)akker streven we ernaar om van elke klas een warme, uitnodigende en veilige omgeving te maken waar kinderen zich thuis voelen. Onze klassen zijn meer dan alleen plekken om te leren; ze zijn plekken waar de kinderen zich gewaardeerd en begrepen voelen.

Kleuterafdeling

Onze kleuterafdeling is een plek vol ontdekkingen en spelenderwijs leren. Bij de kleuters  leggen we de basis voor een leven lang leren door kinderen te laten experimenteren, ontdekken en spelen. De klaslokalen zijn kleurrijk en ingericht met aandacht voor de behoeften van jonge kinderen, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen.
Onze kleuterleerkrachten creëren een zorgzame en  ondersteunende omgeving waarin elk kind kan groeien in zijn of haar eigen tempo.

Lagerafdeling

In onze lagere afdeling bouwen we verder op de basis die in de kleuterklassen is gelegd. Elke klaslokaal is uitgerust met een digibord dat de lessen van de leerkrachten kan ondersteunen. We stimuleren samenwerking, creativiteit en kritisch denken. De sfeer in de klas is gericht op respect en inclusiviteit, waardoor kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en hun talenten te ontwikkelen.

Thuisgevoel

We vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in hun klas. Daarom zorgen we voor een warme en huiselijke sfeer in onze lokalen. Dit doen we door gezellige leeshoeken, persoonlijke werkplekken en een open communicatie tussen leerlingen en leerkrachten. Kinderen worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces, terwijl ze tegelijkertijd ondersteund worden door een betrokken en toegewijd team van leerkrachten.

Bij De Hei(r)akker werken we elke dag aan een omgeving waarin elk kind zich thuis voelt en de kans krijgt om te groeien en te bloeien. We nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze school en zelf de warme, uitnodigende sfeer te ervaren die onze klassen te bieden hebben.